Nejnovější recenze ze sekce IP kamery
Dobrá kamera za velice dobrou cenu
S kamerkou jsem spokojen, splňuje moje očekávání.
funguje, kameruje, není problém :-)
- Splnil očekávání
- vydařený design, malá, kvalitní kamera
- krátká výdrž baterie
- Pěkná aplikace - záznamy při zachycení pohybu
- obraz
- kolečko na uvolnění kamery šlo těžce otočit, potom jsme museli posunout železnou část zpátky zandat správně, jinak ale fungovala
- přes POE se kamera nechtěla zapnout, jiné řešení
Pro domácí potřebu dostačující
- Looks good
- Otočná kamera
- Cena/Výkon
- Automatická detekce pohybu a osob
Kamera je skvělá, za tu cenu, po pár měsících používání jsem si koupil druhou. Když se dobře nastaví zóny a detekce, tak nejsou žádné falešné nahrávky.
- Obraz v dobré kvalitě
- Baterie vydrží poměrně dlouho
Výdrž baterie je dána nastavením a používání kamery. V mém případě spíná pouze při zaznamenání pohybu a nebo při použití aplikace. Kameru mám nastavenou do zahrady, takže nespíná tak často. Po plném nabití a 4 týdenním provozu je baterie na 74 %.
Musím opravit negativní hodnocení! Nerozuměli jsme si v tom, že mě chybí návod. Teď je vše v naprostém pořádku, návod jsem dostala + vřelé telefony na postup s kamerou, kterou jsem ještě dokoupila a opravdu, teď fungují jak mají. Jsem teď opravdu velice spokojená a přemýšlím o další již otáčecí další kameře. Poprvé jsem jí koupila na zkoušku a je bezva na pozorování. Děkuji této firmě za ochotu a přeji všem dobrý nákup, jako mám teď já.
Vše v pořádku děkuji :-)
Cenově dostupná kamera pro venkovní použití, při silném WiFi připojení rychlá instalace včetně mobilní aplikace. Pěkný obraz, kvalitní snímání obrazu i v nočních hodinách. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi bezpečnostní kamery Niceboy ION Outdoor Security Camera. Pěkný den, Niceboy
- Kvalitní materiálové provedení.
Není co dodat super
- Naprosto OK.
Za málompeněz hodně muziky.Koupě na doporučeni kolegů z práce.Ti ji maji a jsou spokojeni.Za mě super.Funguje jak má
- ok
Solight 1D41 je dobrý nápad pro domácí použití.
Kamera super . Určitě je lepší přes kabel, protože pokud máte slabší signál, tak se vám to bude sekat. Spoustu nastavení a funkcí. Za mě velká spokojenost