Nejnovější recenze ze sekce IP kamery
- Aplikace ke kameře je v angličtině, nastavení češtiny jsem nenašla
- i po snížení citlivosti neustále chodí falešné notifikace, i když žádný pohyb v místnosti nebyl
- Jednoduchost instalace i zprovoznění. Zvládne to každý sám.
- Je super, že není třeba nikde tahat kabely, kamera je spojená jen se solárem a to je vše:-)
- Koupil jsem 2 mini kamery. Jednu jsem reklamoval, jelikož se po zapojení na powerbanku přehřála natolik, že přestala reagovat.
- Noční vidění je jenom přepnutí z barevného spektra na černobílé, ale ve tmě nevidí absolutně nic. Zamýšlel jsem s nimi osadit mé ptačí budky, ale tímto nejsou pro tento účel vhodné. Možná tak někam, kde budou mít světlo pro natáčení a napájení z powerbanky, protože na vlastní zdroj (pokud funguje) natáčí pouze krátkou dobu cca 10min.
- Snadná montáž, kamera dělá co má a na co je určená
Při nasavení kamery přes aplikaci mohlo být vše v češtině, ale je vše jednoduché.
- Nemusí se připojovat napájení
- Mám více kamer od stejného výrobce a dobře fungují
- Zapínání záznamu jen infra čidlem, menší dosah než při vyhodnocování z kamery.
- Při připojování ke kameře déle trvá, protože se probouzí z úsporného režimu.
Zapínání záznamu jen infra čidlem, menší dosah než při vyhodnocování z kamery.
Zatím jen testováno,teprve budu umisťovat na venkovní místo...
- pekny obraz pri pohybu osoby i v noci barevny zaznam :-)
super
- Kvalita rozlišení kamery, možnost přenosu na tablet bez připojení k internetu
- Podařilo se mi ho propojit s monitorem domovního telefonu také od Hikvision, takže slouží zároveň jako přídavná kamera zabírající prostor, který už dveřní jednotka nezabere.
- Umí nahrávat na základě události detekce pohybu
- Umí v noci zapnout osvětlení na základě detekce pohybu a nahrávat tím pádem barevný obraz. Po určité době se pak světlo zase vypne a je používáno jen infračevené - tato funkcionalita je konfigurovatelná a je možné i osvětlení úplně vypnout (a používat jen infračevený přísvit) či ho mít zapnuté pořád
- Jde propojit se službou hic-connect a pak i vzdáleně odkudkoliv s připojením k Internetu sledovat co se děje na kameře, případně si prohlížet nahrané videa, která vznikla na základě detekce pohybu.
- Má umět detekci obličejů, ale nepřišel jsem na to jak ji správně používat, aby například detekoval pohyb jen osob, jejichž obličeje nebudou nahrány v databázi
- Nahrávání na základě detekce pohybu se bohužel často spouští i na základě toho, když je slunce a já mám v blízkosti vchodu vysoký ořech, tak v případě větru a hýbání se stínu od stromu na zemi se to zdetekuje jako pohyb a tudíž kamera začne nahrávat. Zatím jsem nepřišel jak tuto falešnou detekci eliminovat.
- Funguje dle očekávání.
- Přijatelná cena
Nevyužil jsem ještě všechny funkce, ale ty vyzkoušené jsou dle očekávání.
- jednoduchost
- aplikace
- jednoduchost
Kamera splňuje vše co bylo uvedeno v popisu. Kvalitní obraz i obousměrný zvuk, funkční PTZ a dokonce i automatické sledování osob, kdy se sama otáčí za člověkěm :-)
- Celkem intuitivní ovládání pomocí aplikace
- Kamera by se mohla umět dívat více "pod sebe".
- Nejde uvést do módu stand-by. Buď v aplikaci dát Režim soukromí, nebo vytáhnout ze zásuvky.
- Funguje bezvadně
- Jednoduché použítí
- Super obraz
- Poměr cena výkon, snadné zapojeni, obsluha, …
- Neposilá e-mail s fotkou při narušení hlídaného prostoru
Funkční. Okamžitě se připojila do Apple Home
+++
Vše funguje jak má
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »